
Svarbu tikėti savo svajone ir sėkmė ateis!
Esu molėtiškė Giedrė. Mokiausi Alantos technologijos ir verslo mokykloje, kur įgijau padavėjos-barmenės kvalifikaciją. Stodama mokytis, rinkausi virėjos specialybę, tik gaila, kad tuo metu nesusirinko grupė. Pabaigusi padavėjos-barmenės mokslus, dirbau pagal specialybę. Maisto gaminimas man visada buvo prie širdies, seniai svajojau gaminti maistą ne tik šeimos nariams: vasarą savanoriaudavau stovyklose ruošdama maistą. Mano pomėgiui neliko abejinga […]

Deivydas Praspaliauskas
Deivydas Praspaliauskas mūsų mokykloje baigė virėjo ir barmeno specialybę. Yra konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2010“, tarptautinių konkursų dalyvis ir prizininkas. Šis jaunas žmogus jau spėjo įgyti kulinarinį išsilavinimą, padirbėti užsienyje su patyrusiais ir žinomais virėjais, o grįžęs į Lietuvą ir savo restoraną atidaryti. Anot virtuvės šefo, jei žmogus dirba savo mėgstamoje srityje, turi norėti būti […]

Lina apie save
2004 metais baigiau Alantos TVM. Čia atvykau mokytis jau įpusėjus mokslo metams. Buvau priimta ir apsupta tokiu šiltumu ir rūpestingumu čia dirbančių pedagogų, kad per mėnesį sugebėjau pasivyti kitus savo grupės draugus. Besimokydami šioje mokykloje su grupe ir kitų kursų mokiniais aplankėme daug renginių ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Šiuo savo sprendimu nesigailėjau nei […]

Jovitos istorija
2001 metais baigiau Alantos TVM smulkaus verslo organizavimo specialybę (su pagyrimu). Pagal šią specialybę niekada nedirbau, tačiau drąsiai galiu teigti, kad tuomet gautas teorines ir praktines žinias galiu transformuoti į dabartinį savo darbą bei į studijas universitete. Labiausiai iš mokymosi laikų įstrigo ne nuotaikingas gyvenimas bendrabutyje ar pakvailiojimai per pamokas, o direktoriaus Vlado Pusvaškio per […]